ODBORNIČKI KANDIDATI SNSD-a URUČILI POMOĆ RATNOM VOJNOM INVALIDU - BORCI VRS ZASLUŽUJU MNOGO VIŠE OD DRŽAVE I DRUŠTVA :: Semberija INFO ::

 

ODBORNIČKI KANDIDATI SNSD-a URUČILI POMOĆ RATNOM VOJNOM INVALIDU - BORCI VRS ZASLUŽUJU MNOGO VIŠE OD DRŽAVE I DRUŠTVA


Trojica odborničkih kandidata sa liste SNSD-a dr Nemanja Janković, dr Aleksandar Stevanović i Stanislav Milošević posjetili su danas porodicu demobilisanog borca prve kategorije i ratnog vojnog invalida Milenka Kojića Koju u bijeljinskom naselju Gojsovac i tom prilikom  uručili im novčanu pomoć za kupovinu ogreva.



"Milenko je odlikovan borac, više puta ranjavan , medicinski težak pacijent koji godinama koristi naše usluge u bijeljinskoj bolnici. Nažalost, nije jedini slučaj koji zaslužuje mnogo više od države  i društva. Ovo je danas prijateljska, materijalna i finansijaska pomoć za kupovinu ogreva ", rekao je  dr Nemanja Janković odbornički kandidat.



Današnjoj posjeti porodici Kojić prisutvovao je i prof. dr Zlatko Maksimović koji je izjavio da je pomoć ratnim vojnim invalidima moralna obaveza  društva.  "Mi smo i ranijih godina, posjećivali i pomagali ratnim vojnim invalidima i njihovim porodicima. To ćemo nastaviti da činimo i u narednom periodu, jer oni su nas zadužili i koliko god učinili za njih, malo je", izjavio je Maksimović.   

Ratni vojni invalid Milenko Kojić Koja kaže da veći dio invalidnine potroši na lijekove, te da će njemu i njegovoj porodici  ova pomoć puno značiti.  " Želim da se zahvalim na današnjoj posjeti i finansijskoj pomoći koja mi je uručena. Moram da naglasim da su mi dr Maksimović i dr Janković i ranijih godina pomagali, a ne samo u vrijeme predizborne kampanje. Više puta su mi izlazili u susret za nabavku lijekova koje sam kupovao u Srbiji, a ova sredstva ću da iskoristim za nabavku ogreva", izjavio je Kojić.

​Uspješna Srpska