LIJEPLjENjEM PRVOG PLAKATA OZVANIČILI POČETAK KAMPANjE :: Semberija INFO ::

 

LIJEPLjENjEM PRVOG PLAKATA OZVANIČILI POČETAK KAMPANjE


Sa gradskog trga u Bijeljini, kako je to bilo i proteklih godina, Gradski odbor Partije demokratskog odbora Bijeljina ozvaničio je simboličnim lijepljenjem prvog predizbornog plakata početak predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u Bijeljini.

Predsjednik Gradskog odbora PDP-a Slaviša Marković izrazio je tom prilikom očekivanje da će PDP u Bijeljini na novembarskim izborima ostvariti najbolji rezultat od osnivanja ove partije, istakavši da lider stranke Branislav Borenović, kako je bilo najavljeno, nije mogao prisustvovati ovom činu zbog zdravstvenih problema.
„Očekujemo pobjedu zajedničkog  kandidata PDP-a i SDS-a za gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Očekujemo da će od petnaestog novembra Ljubiša Petrović biti novi gradonačelnik Bijeljine. Kampanja je krenula, ali je evidetno da i u vladajućoj koaliciji ima određenih problema oko usaglašavanja podrške kandidatu za gradonačelnika. Za nas je to jedan dodatni optimizam. Očekujem da će naš kandidat za gradonačelnika dobiti i dodatnu podršku tokom kampanje. Sa puno optimizma očekujemo petnaesti novembar, odnosno očekujemo pobjedu našeg zajedničkog kandidata za gradonačelnika i naše liste“, rekao je Marković, istakavši da se nada da će kampanja biti fer i korektna.

„Mi smo ovdje u Bijeljini opozicija aktuelnoj vlasti. Argumentima  ćemo kritikovati sve ono što nije dobro, ali ćemo nuditi i dobra rješenja. Već smo izradili jednu dobru platformu o periodu razvoja Bijeljine od 2020. do 2024. godine koju ćemo promovisati u narednih mjesec dana. Ostali smo dosljedni našoj programskoj politici i nismo mijenjali kurs naše politike. Očekujemo da će to građani znati prepoznati 15. novembra“, naglasio je Marković.

Ljubiša Petrović, kandidat SDS-a i PDP –a za gradonačelnika, izjavio je da će on lično i SDS u narednih mjesec dana doći do svakog građanina, strpljivo saslušati njihove probleme i da će predložiti konkretna rješenja za sve one koji žive u Bijeljini.

„Saslušaćemo i uvažićemo potrebe najmlađih, ali i đaka, studenata, nezaposlenih, penzionera, pripadnika boračko – invalidske populacije i svih drugih. Ponudićemo pojedinačna i sistemska rješenja koja će svima omogućiti da dostojanstveno žive i da vrate osmijeh na svoja lica. Onaj ko voli svoj grad, neće ga dijeliti po bilo kojem osnovu. Transparentno i javno ćemo dijeliti podsticaje onima koji to zaslužuju. Zasukaćemo rukave, pocijepaćemo đonove i pružićemo ruku svakom našem sugrađaninu“, poručio je Ljubiša Petrović.

Semberija info