Centar za kulturu "Semberija": Projekcije filmova :: Semberija INFO ::

 

Centar za kulturu "Semberija": Projekcije filmova


Obavještavamo Vas da će 8.7.2023. u velikoj sali centra za kulturu "Semberija" biti održana projekcija filmova. U nastavku slijedi sinopsis i plakati.


FILM „MORSKO ČUDOVIŠTE 2023“

8.7.203. godine

18.30 č.

Ulaz 5 KM

Velika sala CZK

Originalni naslov: Rubz Gillman, Teenage kraken

Režija: Krik De Micco

Žanr: Animirana akciona komedija

Ponekad se heroj, koji vam je suđeno da budete, nalazi odmah ispod površine. Ovoga ljeta Dream Works animition zaroniće u uzburkane vode srednje škole i predstaviti nam urnebesnu, iskrenu akcionu komediju o stidljivoj tinejdžerki koja otkriva da je dio legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina u dubinama okeana veća nego što je ikada mogla da sanja.


FILM „NEMOGUĆA MISIJA“ ODMAZDA – PRVI DIO“

8.7.2023. godine

20.30 č.

Ulaz: 5 KM

Velika sala CZK

Originalni naslov: Mission impossible – Dead Reckoning Part One

Režija: Christopher McQuarrie

Trajanje: 156 minuta

Žanr: Akcija

U ovom filmu glavni lik i njegov IMF tim kreću u najopasniju misiju do sada, da pronađu novo, zastrašujuće oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. U igri su sudbina svijeta i kontrola budućnosti, mračne sile iz Itanove prošlosti se približavaju i smrtonosna trka oko svijeta počinje. Suočen sa misterioznim, svemoćnim neprijateljem Itan je primoran da shvati da ništa ne može biti važnije od njegove misije, čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.