Održan koncert Milana Stojčinovića :: Semberija INFO ::

 

Održan koncert Milana Stojčinovića


U okviru manifestacije “Otvorena scena”, u Bijeljini je održan koncert Milana Stojčinovića.
 
Ovaj mladi talentovani Bijeljinac poznat je u BiH, Srbiji i šire kao odličan pjevač narodne muzike, a već duži niz godina učestvuje na kulturnoj manifestaciji “Otvorena scena” u Bijeljini.
 
Bijeljinci su tokom dvočasovnog  koncerta uživali uz brojne narodne pjesme i hitove narodne muzike, između ostalog Tozovca, Miroslava Ilića i Šabana Šaulića.


 
“Već nekoliko godina učestvujem na kulturnoj manifestaciji Otvorena scena, organizacija je odlična i svake godine rado se odazovem da nastupam u mojoj Bijeljini”, izjavio je Milan Stojčinovića za Semberija info.
 
Prema njegovim riječima, trenutno je najviše u Bijeljini, ali je zbog poslovnih obaveza i nastupa često na relaciji Bijeljina-Beograd, Bijeljina-Novi Sad i Bijeljina-inostranstvo.
 
“Kada su u pitanju nastupi, poseban je osjećaj nastupati u Bijeljini pred mojim sugrađanima i da uživaju uz dobru muziku”, istakao je Stojčinović, dodajući da od jeseni planira rad na novim pjesmama i učešće na festivalima.
 
Manifestacija "Otvorena scena"  tradicionalno se održava dugi niz godina kao jedna od najznačajnih kulturnih događaja u našem gradu tokom ljeta, koju karakteriše velika posjećenost i veliki broj učesnika kako iz Bijeljine tako i iz regiona.
 
Ove godine program "Otvorene scene" traje od 3. jula do 4. avgusta.

(Semberija info)