BIJELjINSKI VRTIĆI SLOŽNI U HUMANOJ AKCIJI ZA LIJEČENjE SUGRAĐANKE ANASTASIJE :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINSKI VRTIĆI SLOŽNI U HUMANOJ AKCIJI ZA LIJEČENjE SUGRAĐANKE ANASTASIJE


Humanitarna predstava „Ponovo zvone zvončići“ koju su pripremili vaspitači iz Dječijeg vrtića „Čika Jova Zmaj“, održana je u Centru za kulturu „Semberija“. Vaspitači su pripremili pozorišnu predstavu u cilju prikupljanja novčanih sredstava za liječenje djevojčice Anastasije Lakić. Vaspitač Simoneta Vujanović, rekla je da vaspitači Vrtića „Čika Jova Zmaj“ na ovaj način žele dati svoj doprinos za prikupljanje sredstava za liječenje djevočice Anastasije.



- U ovu aktivnost smo uključili i nekoliko privatnih vrtića i osnosvnih škola, što pokazuje da smo složni u namjeri da pomognemo. Znamo da je Fond uplatio sredstva za liječenje, ali takođe znamo da je potrebno još sredstva za propratne troškove prije i posle liječenja, a ovom predstavom nastojimo dati svoj doprinos“, rekla je Vujanovićeva.



U akciju se uključio i Vrtić „Dječiji čarobni svijet“. Vaspitač Tatjana Duraković je naglasila da sa zadovoljstvom učestvuju u humanitarnoj akciji, te da je tema o značaju humanosti zastupljena i u redovnim aktivnostima u ovoj vaspitnoj ustanovi. Svoj doprinos su dali i iz Vrtića „Zvončica“.
- Uključili smo se u akciju kako bismo dali svoj doprinos za sugrađanku Anastasiju i raduje me da smo svi složni u ovoj humanoj akciji“, rekla je Ivana Hadži Stević. Kako su najavili iz Vrtića „Čika Jova Zmaj“, ova predstava će, sa istim ciljem, biti održana i u Centru za kulturu u Ugljeviku, u srijedu 25. januara.
 

Semberija info - O. Stjepanović