Elegantne čizme se vratile u modu :: Semberija INFO ::

 

Elegantne čizme se vratile u modu


Modni komad koji snažno definiše baš svaki jesenji i zimski stajling nesumnjivo su čizme, a ove sezone u ormaru vam svakako treba jedan model koji se nosi doslovno uz sve.

Onako kako baletanke vladaju proljetnom i ranom jesenjom sezonom, tako čizme vladaju zimskim mjesecima. A trendi model koji će dobro doći baš svakom modnom ormaru ove sezone su one klasične i nosive uz sve, bez obzira na stil. Da, na modnu scenu na velika vrata vraćaju se crne čizme do koljena. Jednostavne, efektne, a opet dovoljno nenametljive da ih možete nositi svaki dan, ove čizme su savršene za kupovinu .
 
Zašto su čizme do koljena tako popularne ove zime?

Čizme do koljena ponovno su u modi i predstavljaju vrući trend. Iako su na modnoj sceni oduvijek prisutne, trendseterice su posljednjih sezona preferirale modele s robusnim đonom ili čizme na vezanje dok su visoke čizme do koljena klasičnog oblika bile prilično staromodne.

Ali to će se itekako promijeniti ove zime, a čizme do koljena postaju ponovno vrlo popularne i kombinuju se uz sve. Modni diktatori trendova vole ih posebno zbog njihove udobnosti i topline.
 

Kako vi kombinujete ove   trendi čizme?

Ove zime čizme do koljena idealna su alternativa džombastim čizmama koje sežu samo do lista. Na primjer, za kombinacije s pantolonama puno bolje pristaju čizme do koljena. Stajlinzi koji su kao stvoreni za nošenje s čizmama do koljena baziraju se na haljinama i suknjama i predstavljaju vrlo moderan izgled koji uvijek funkcioniše.

Uz to, mini suknje, koje su se ove zime vratile na modnu scenu, odlično izgledaju u kombinaciji sa visokim čizmama, a možete posegnuti i za zimskim bermudama. Broj kombinacija je neograničen.