Prijovićeva: Šesta Arena? Ja bih rado! :: Semberija INFO ::

 

Prijovićeva: Šesta Arena? Ja bih rado!


Srpska pjevačica Aleksandra Prijović sinoć je održala peti koncert u rasprodatoj Areni Zagreb i postala apsolutna rekorderka.

U jednom se trenutku obratila publici pa i sama komentarisala činjenicu da je napunila pet Arena, a zatim spomenula i šesti nastup.

"Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim... Šesta, ja bih rado. Hoćemo li šestu?" pitala je publiku kroz smijeh. Potom se obratila organizatorima: "E pa ne znam onda, momci, da vam nešto kažem...", pa se nasmijala.

"Jako sam, jako sretna. Ja jesam mlada, i uvijek sam se trudila da snimam sve bolje pjesme i da vas nikada ne iznevjerim, ali uvijek kažem - bez publike koja te voli ništa ne bi bilo. Svaku večer kažem milijun puta hvala, ali to je zaista najmanje što mogu reći kada ste vi u pitanju", rekla je publici pa im se još jednom zahvalila, prenosi Index.hr.

"Hvala za svaku kupljenu kartu, hvala za svakog ko je odvojio vrijeme i otišao na moj koncert", rekla je, a publika je zatim počela uzvikivati njeno ime, zbog čega je pjevačica bila na ivici suza.

"Želim vam samo reći, hoću i ja šestu. Hoću i voljela bih pjevati svaki dan. Toliko mi je lijepo i toliko sam sretna. Znate li koji mi je bio najbolji koncert? Svaki", poručila je Prijovićeva.

(Glas Srpske)