Megan Foks na pitanje gdje su joj djeca: "Znala sam da sam nešto zaboravila" :: Semberija INFO ::

 

Megan Foks na pitanje gdje su joj djeca: "Znala sam da sam nešto zaboravila"


Megan Foks izazvala je brojne negativne komentare ispod posljednjih fotografija koje je objavila na svom Instagram profilu, a na jednu opasku je odlučila da reaguje.

Naime, ispod niza fotografija na kojima pozira u crnom topu i s kapom na glavi, zaredali su se komentari na račun njenog izgleda. 

"Plastika je štetna za okolinu", "Izgledaš kao Kardašijanke sada i to je tako razočaravajuće", "Molim te, smanji s plastičnim operacijama. Nekad si bila tako lijepa", pisali su joj pratioci, ali Megan na te komentare nije reagovala.

Međutim, kad ju je jedna žena upitala gdje su joj djeca, glumica joj je odgovorila.

"Stani, stani... Ja imam djecu? O Bože, znala sam da sam nešto zaboravila. Molim vas brzo nazovite Beverli Hils hotel, tu sam ih posljednji put videla. Možda ih je neko predao u 'izgubljeno-nađeno'", odgovorila je Foksova.

Podsjećamo, Megan ima troje djece koje je dobila u braku s bivšim suprugom Brajanom Ostinom Grinom. Par se razveo u maju 2020. godine, a Brajan je iz medija saznao da Megan želi razvod. Ubrzo je otkrila i da se zaljubila u repera Mašin Gan Kelija za koga je trenutno vjerena, prenosi B92.


​Glas Srpske