Braon ajlajner je nova zvijezda vašeg nesesera: Suptilniji je od crnog, a fantastično naglašava oči :: Semberija INFO ::

 

Braon ajlajner je nova zvijezda vašeg nesesera: Suptilniji je od crnog, a fantastično naglašava oči


Čokolada, topli kakao i mirišljavi espreso, to su naše omiljene boje, a preporuka svetskih mejkap stručnjaka je da ovu boju ove godine nosite na očima
 
Crni ajlajner će zauvek biti osnovni preparat kad pričamo o šminki. Ipak, nekad je previše upadljiv i napadan. Suptilna zamena za naglašavanje i iscrtavanje očiju je nova zvezda vašeg nesesera – braon ajlajner.
 
Bilo da ste početnik ili samo želite da izbegnete grub izgled crne olovke, isprobajte braon. Deluje poput senke, daje dobru definiciju oka, samo mekšu.


 
Uz to, ako imate plave, zelene ili braon oči, ova boja će ih dodatno naglasiti.
 
Za razliku od crnog, braon ajlajner postoji u bogatoj paleti nijansi od tamne čokolade, kakaoa, preko cimeta, do bronzane, pa ćete lako naći onu baš za vas koja će vam pomoći da postignete suptilno atraktivan izgled.
 
Olovka ili gel
Kad kupujete ajlajner, najvažnija je pigmentacija, odnosno da se preparat lepo vidi na oku, a ne da se stopi sa kapkom.
 
Ako želite suptilniji efekat, olovke mogu da se razmažu ili izblendiraju za mekši izgled. Tečni ajlajneri obično imaju jaku pigmentaciju, što je odlično za one koji žele intenzivniju šminku.
 
Bitna je i tekstura

Krajnji rezultat zavisi od vašeg umeća i teksture ajlajnera. Gel ajlajneri imaju kremastu teksturu i lakše klize preko kapka, a ujedno se lako uklanjaju, dok s druge strane flomasteri i tečni ajlajneri sa četkicom omogućavaju veliku preciznost i tanku liniju. Olovkama ćete lako postići mekši izgled zato što možete da ih razmažete ili blendirate.

Braon ajlajner u bogatoj čokoladnoj nijansi daće vašim očima „vau“ efekat, a neće biti previše intenzivan, grub i napadan.

(zena.blic.rs)