KETERING MENI NATAŠE SEKULIĆ ZA BOGATU TRPEZU I ZLATNO POSUĐE ZA DAŠAK LUKSUZA I ELEGANCIJE :: Semberija INFO ::

 

KETERING MENI NATAŠE SEKULIĆ ZA BOGATU TRPEZU I ZLATNO POSUĐE ZA DAŠAK LUKSUZA I ELEGANCIJE


Prilikom pripremanja bilo koje vrste svečanosti većina ima previše obaveza koje im oduzimaju vrijeme, a kada se na sve doda i posao ne preostaje puno slobodnog vremena da provedete sa porodicom i dragim osobama. Upravo iz tih razloga usluge keteringa su najbolja opcija kada je u pitanju hrana za neku svečanost. Uz pomoć profesionalaca štedite i vrijeme i energiju, te ih možete usmjeriti na porodicu i drage osobe.


 
Dvadesetsedmogodišnja Nataša Sekulić iz Bijeljine, koja se krije iza instagram profila ketering_kiflica, može vam pomoći da uštedite i vrijeme, a i energiju prilikom priprema svečanosti, te učiniti da svima „zastane dah“ kada ugledaju vašu trpezu. Naime, iako je tek skoro godinu dana u ketering poslu, Nataša svojim klijentima nudi širok spektar usluga i redovno sa pratiocima dijeli fotografije, kao i video zapise svojih radova.
 
Sekulićeva je na početku razgovora za „Semberija info“, kroz osmijeh,  istakla da joj je ljubav prema kuhinji i kuvanju  prenijela njena baka koja je obilježila njeno djetinjstvo, a profesionalno da se bavi ovim poslom počela je na prijedlog njenog supruga.


 
-Dane sam provodila sa bakom u kuhinji, pomagajući joj oko pripreme svega i svačega, a kada bi mi ona prepustila da ja nešto sama završim to mi je bila kao neka nagrada. Od nje sam naučila da se prepustim svemu što radim. Sve čemu me ona naučila, zadržala sam i dan - danas i zaista se trudim da ispunim očekivanja svih svojih klijenata. Ideja za ketering javila se tako što, kada bismo imali neke goste ja sam se uvijek trudila da budem domaćica na visini zadatka, da to sve bude lijepo servirano i usklađeno. Tada mi je suprug, kroz šalu, rekao da bih ja mogla profesionalno da se bavim tim. Njegovu ideju uzela sam u razmatranje, i evo skoro godinu dana kasnije imam mnogo svojih zadovoljnih klijenata koji mi poklanjaju povjerenje za njima bitne događaje i neizmijerno sam srećna zbog toga“, prisjetila se, kroz osmijeh, Nataša i istakla da joj je porodica najveća podrška u ovom poslu.

Kazala je da joj inspiracija za keterin meni dolazi iz glave, te da se trudi da svaka slana plata ima neki svoj lični pečat.



-Nikada nemam zamišljeno kako će neka slana plata da izgleda, nego se sve to dešava u trenutku. Svoju kreativnost ispoljavam kroz svoj mali biznis. Stavim sve sastojke ispred sebe i onda ja to polako raspoređujem na način da svaka slana plata izgleda drugačije i da ima neki svoj lični pečat. Svojim klijentima nudim razne vrste slanih mezetluka. Slane plate u kombinaciji sa raznim proizvodima su nešto što se najviše traži. Kombinacije suhomesnatih proizvoda sa raznim vrstama sireva, interesantno posloženih i dekorisanih krase razne trpeze mojih zadovoljnih klijenata. Zatim, slani rolati, kiflice i kroasani koji se mogu poručiti na kilogram. Pored usluge keteringa, sa pratiocima na instagram profilu dijelim i neke brzinske recepte, jer živimo u takvom vremenu da dođu oni dani kada nemamo vremena da se posvetimo kuvanju, kada nam je potrebno nešto ,,brzinski”, a ukusno. Posjetite moj instagram profil ketring_kiflica i uživajte u čaroliji koju stvaramo“, poručila je Nataša Sekulić, vrsni kuvar i dekorater hrane.


 
Da bi vaša proslava bila još posebnija, pored prelijepo dekorisanih i ukusnih plata nikada nije na odmet ni dašak elegancije i luksuza.
 
Upravo, kod Nataše možete da iznajmite posuđe u zlatnoj boji kako bi sve oplemenili za vaš važan i poseban dan.


 
-Ideja za iznajmljivanje zlatnog posuđa proistekla je iz organizacije sopstvene proslave koju sam željela na neki način da personalizujem. Ko god me poznaje duže od dva dana, zna da sam veliki zaljubljenik u sve što ima veze sa zlatnim detaljima. Na pamet su mi pali zlatni tanjiri, a uz njih i zlatni escajg, te tako je ta ideja realizovana. Na profil sam stavila da je zlatno posuđe dostupno za iznajmljivanje i naišla sam na mnogo pozitivnih komentara. Potvrdilo se da ljudi, zaista, žele, ukoliko nešto organizuju, da to bude na vrhunskom nivou i da se maksimalno posvete realizaciji. Koliko se to dobro pokazalo, imam da kažem samo da je ostalo par slobodnih termina za jul i avgust“, kazala je Sekulićeva.


 
Za kraj razgovora za portal „Semberija info“ Nataša je poručila svima da nikada ne odstaju od onoga što ih čini srećnim i da ne odustaju od cilja.
 
-Pronađite svoju malu oazu mira, ono što vas ispunjava, na šta želite da trošite vaš dan, postavite sebi cilj i radite na tome. Izaberite posao koji volite i nećete morati raditi nijedan dan do kraja života“, zaključila je Nataša Sekulić.

(Semberija info)