Zvaničnici Srpske čestitali Dan policije :: Semberija INFO ::

 

Zvaničnici Srpske čestitali Dan policije


BANjALUKA- Zvaničnici Republike Srpske čestitali su ministru unutrašnjih poslova Siniši Karanu, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske 4. april - Dan policije Republike Srpske.


Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je u čestitki da je policija Republike Srpske pokazala nebrojeno puta do sada da je uvijek uz svoj narod, obavljajući najteže poslove i čineći to dostojanstveno i da je s toga zadatak i obaveza institucija Republike Srpske da i dalje ulažu u nju kontinuiranim razvojem i unapređenjem njenih kapaciteta.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić naveo je da su Srpska i njeni predstavnici ponosni na modernu, profesionalnu i odgovornu policiju koja je čvrst garant zaštite Ustava i sprovođenja zakona i jedna od najprofesionalnijih i najboljih policijskih institucija u regionu.

Srpski član i predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović istakla je u čestitki da se Policija Republike Srpske, kao izvršna institucija, operativni i istražni organ Ministarstva unutrašnjih poslova, svrstala u red najboljih i najorganizovanijih policijskih agencija u regionu.


Glas Srpske