Dakić sa saradnicima u kontroli radova na asfaltiranju centralne gradske ulice u Kotor Varošu :: Semberija INFO ::

 

Dakić sa saradnicima u kontroli radova na asfaltiranju centralne gradske ulice u Kotor Varošu


Direktor Javnog preduzeća ”Putevi Republike Srpske” Milan Dakić potvrdio je da je na magistralnom putu M1–108 (Banjaluka – Teslić) privedena kraju druga faza radova na sanaciji asfaltnog zastora sa sanacijom šahtova na dionici u gradskom području Kotor Varoša.



Dakić je sa saradnicima danas bio u kontroli radova na asfaliranju centralne gradske ulice u Kotor Varošu.

On je najavio i izgradnji treće trake u Ulici Stefana Nemanje, sa priključkom na magistralni put, kao i izgradnju kružnog toka.

”Sve procedure vezane za rekonstrukciju magistralnog puta, koji prolazi kroz gradsko područje Kotor Varoša, završene su u rekordnom roku, jer nam je želja da ovaj grad i njegovi stanovnici imaju kvalitetnu saobraćajnicu”, rekao je Dakić.



On je dodao da se ne može dozvoliti da glavna saobraćajnica u Kotor Varošu bude u ovakvom stanju i da će se ovaj problem prioritetno rješavati.
 

”Od ministra saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića dobili smo zadatak da taj posao u Kotor Varošu urgentno završimo”, rekao je Dakić.



Dakić je podržao rješavanje problema putne infrastrukture na području ove lokalne zajednice, navodeći da opština Kotor Varoš u kontinuitetu ima značajnu podršku Ministarstva saobraćaja i veza i Vlade Republike Srpske, te da će i u narednom periodu biti nastavljeno infrastrukturno ulaganje na teritoriji ove opštine i rekonstrukcija putnih pravaca.

Izvođač radova je preduzeće „Kozara Putevi“ d.o.o. Banjaluka, a investitor je J.P. „Putevi RS“.