Zvaničnici Srpske izrazili saučešće porodicama nastradalih u Maroku :: Semberija INFO ::

 

Zvaničnici Srpske izrazili saučešće porodicama nastradalih u Maroku


Zvaničnici Srpske izrazili su saučešće porodicama žrtava razornog zemljotresa kjoji je sinoć pogodio Maroko i odnio više od 600 žrtava.

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je iskreno saučešće povodom razornog zemljotresa koji je sinoć pogodio Maroko i odnio mnoge živote.

- Sa tugom sam primio vijest o stravičnom zemljotresu koji je sinoć pogodio Maroko i izražavam iskreno saučešće porodicama poginulih i povrijeđenih. Republika Srpska izražava solidarnost u ovoj tragediji - naglasio je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović uputila je izraze dubokog saučešća građanima Kraljevine Maroko i kralju Muhamedu

- Duboko me je potresla vijest o velikom broju stradalih i povrijeđenih građana Kraljevine Maroko u razornom zemljotresu. Izražavam iskreno saučešće porodicama stradalih, građanima i Vama, a povrijeđenima u razornom zemljotresu želim brz oporavak - navodi se u telegramu.

Sa velikom tugom sam primio vijest o zemljotresu koji je sinoć pogodio Maroko, naveo je predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić. 

- Iskazujem iskreno saučešće porodicama nastradalih, a povrijeđenima želim brz oporavak - objavio je Stevandić.


RTRS