Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 29.11.2023. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 29.11.2023. godine



 Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode. 

Policijska stanica Bijeljina, 28.11.2023. godine oko 19,00 časova od strane oštećene zaprimila je prijavu da je NN lice ili više njih nasilno ušli u njenu kuću odakle su otuđili manju količinu novca i zlatnog nakita. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta. O svemu je obavješten dežurni tužilac koji je događaj kvalifikovao kao krivično djelo ,,Teška krađa“. U toku je rad na rasvjetljavanju navedenog djela.

Na magistralnom putu Šamac-Brčko u mjestu Batkuša opština Šamac, 28.11.2023. godine oko 09,40 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa lakšim tjelesnim povredama. Do nezgode je došlo kada je sa kolovoza sletilo teretno motorno vozilo ,, Iveko“ kojim je upravljao S.Š. iz Republike Srbije, kojem  je medicinska pomoć ukazana u bolnici u Doboju, gdje su mu konstatovane lakše tjelesne povrede. Obustava saobraćaja trajala je od 09,40 do 16,45 časova, saobraćaj se odvijao alternativnim pravcima iz Brčkog preko Brvnika, a iz pravca Šamca preko Grebnica, Orašje FBiH.

U Majevičkoj ulici u Bijeljini, 28.11.2023. godine oko 18,10 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa teškim tjelesnim povredama. U nezgodi su učestvovali putnički automobil ,,Pegout“ kojim je upravljao S.G. i pješak  R.M. koja je zadobila teške tjelesne povrede i ista je zadržana na liječenju u  Opštoj bolnici,,Sveti Vračevi“ Bijeljina.  Policijski službenici Policijske stanice za bezbjedost saobraćaja Bijeljina izvršili su uviđaj lica mjesta.
                                                                                           
PORTPAROL
 
Aleksandra Marić