Rekordna posjeta crnogorskom Prazniku mimoze, hoteli puni :: Semberija INFO ::

 

Rekordna posjeta crnogorskom Prazniku mimoze, hoteli puni


Izvor: Nezavisne novine

Prvog dana tradicionalne manifestacije Praznik mimoze oboren je rekord kada je riječ o posjeti, nakon što je ta manifestacija duž hercegnovske rivijere okupila više od 35.000 gostiju iz gradova Crne Gore i regiona.

Predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić rekao je da je veliki broj gostiju došao iz pobratimskih, kao i iz gradova iz Crne Gore i regiona, kao i da su na manifestaciji bili prisutni i predstavnici diplomatskog kora.

“Veliki je broj gostiju iz naših gradova prijatelja i pobratima, gradova iz Crne Gore i regiona, tu su i ambasadori i predstavnici diplomatskog kora iz različitih država...To sve potvrđuje da se svi oni vrlo rado odazovu našem pozivu i zaista su puni pozitivnih utisaka kako i na koji način se ove godine Praznik organizovao”, kazao je Katić.

"Ako se po jutru dan poznaje, prema ovome što se desilo u Herceg Novom za 55. Praznik mimoze, možemo očekivati rekordnu turističku sezonu”, rekao je Katić.

On je naveo da su svi hoteli u Herceg Novom puni, kao i da je dobra popunjenost hotela u susjednim gradovima.

"Praznik mimoze je najznačajnija manifestacija ovog tipa, jer dovodi veliki broj turista u Herceg Novi i Crnu Goru", dodao je Katić, prenosi Tanjug.