Kardiolozi iz Trebinja u posjeti bijeljinskoj bolnici :: Semberija INFO ::

 

Kardiolozi iz Trebinja u posjeti bijeljinskoj bolnici



Kardiolozi iz trebinjske bolnice, dr Aleksandar Radanović, načelnik Odjeljenja za inernističke grane i dr Darko Paovica boravili bili su danas u radnoj posjeti Bolnici u Bijeljini, u okviru koje je organizovan kraći obilazak naše ustanove. Posjeta je bila usmjerena na upoznavanje sa arhitektonskim rješenjima i unutrašnjom organizacijom odjeljenja i službi.



“Posjeta bijeljinskoj bolnici je bila veoma korisna u cilju pozitivnih idejnih rješenja koja bismo mogli primjeniti u novu zgradu bolnice u Trebinju. Oduševljeni smo organizacionom strukturom i higijenskim uslovima koji su prisutni u Bolnici u Bijeljini odakle nosimo prijatne utiske”, rekao je dr Radanović.

“Bolnice u Bijeljini i Trebinju imaju veoma dobru saradnju na obostrano zadovoljstvo. Uvijek ćemo biti na usluzi kolegama iz drugih bolnica kada je razmjena ideja u pitanju, jer jedino zajedničkim naporima možemo postići željene rezultate”, rekao je direktor bijeljinske bolnice prof. dr Zlatko Maksimović.

Tokom posjete, gosti iz Trebinja najviše su bili zainteresovani za organizaciju rada na Odjeljenju za internističke grane i angio sale, kao i planovima rada nove sale za elektrofiziologiju na kojoj su radovi u toku.