Dodik, Komšić i Džaferović u ponedjeljak sa Palmerom i Ajhorstovom :: Semberija INFO ::

 

Dodik, Komšić i Džaferović u ponedjeljak sa Palmerom i Ajhorstovom


SARAJEVO - Članovi Predsjedništva BiH sutra će primiti zamjenika pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Metjua Palmera i direktora Evropske službe za inostrane poslove za zapadnu Evropu, zapadni Balkan, Tursku i Veliku Britaniju Angelinu Ajhorst.

Iz Predsjedništva BiH je najavljeno da će se u 12.15 časova srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastati sa Palmerom i Ajhorstovom.

Sa Palmerom i Ajhorstovom će u 10.45 časova razgovarati član Predsjedništva BiH Željko Komšić, a za 11.30 časova planiran je sastanak sa članom Predsjedništva BiH Šefikom Džaferovićem.

U 13.00 časova predviđen je sastanak Dodika, Komšića i Džaferovića sa Palmerom i Ajhorstovom.

Počeci sastanaka otvoreni su za snimatelje i foto-reportere, a po njihovom završetku biće objavljena saopštenja.

U 14.00 časova srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik primiće akreditivno pismo novoimenovanog ambasadora Italije u BiH Marka di Ruza.

Dodik će u 14.45 časova primiti akreditivno pismo novoimenovane ambasadorke Ujedinjenih Arapskih Emirata za BiH sa sjedištem u Podgorici Nabil Abdelaziz Nasir Said Alšemsi.

Počeci ceremonija predaja akreditiva su otvoreni za snimatelje i foto-reportere, a nakon sastanaka biće objavljena saopštenja.

Srna / Nezavisne