Ministar Staša Košarac u posjeti “Spektar drinku” :: Semberija INFO ::

 

Ministar Staša Košarac u posjeti “Spektar drinku”


Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac danas, u poslijepodnevnim satima, posjetiće bijeljinsko preduzeće “Spektar drink”, potvrdio je direktor i vlasnik ovog preduzeća Đorđe Slavinjak.
Slavinjak kaže da je posjeta ministra Košarca “Spektar drinku” dobrodošla, iako nema nekih posebnih problema u poslovanju o kojim bi se moglo ili trebalo razgovarati.





 “Naše preduzeće posluje uspješno i pozitivno, uprkos velikom i naglom skoku imputa, u vidu cijena energenata, repromaterijala i sirovina, što je nezapamćen skok u proteklih dvadesetak godina. Sve privrednike plaši izrazito velika inflacija koja se do kraja godine može negativno odraziti na ukupno ekonomsko stanje u Republici Srpskoj”, istakao je Đorđe Slavinjak, naglasivši da je posjeta ministra Košarca “Spektar drinku”, ali i drugih ministara iz različitih resora u svakom slučaju i uvijek dobrodošla kao jedan vid interakcije i razmjene iskustava vezanih za privredne tokove i poslovne poteze, prije svega, izvozno orjentisanih preduzeća u Republici Srpskoj.

Semberija info - Lj. Ljubojević