O BIJELjINSKOM SAJMU ''INTERAGRO'' I U MOSTARU :: Semberija INFO ::

 

O BIJELjINSKOM SAJMU ''INTERAGRO'' I U MOSTARU


Foto
Predstojeći jubilarni Interagro , sajam poljoprivrede, lova i ribolova, koji će se održati u Bijeljini od 20. do 22. septembra, predstavljen je i na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva (privrede) u Mostaru. Delegacija AD GRAD predstavila je viziju i preliminarni plan delegiranim izlagačima veličanstvenog mostarskog skupa koji je organizovan na vrlo visokom nivou uzimajući u obzir prisustvo najviših političkih zvanica.

Delegaciju našeg društva činili su Olivera Cvijetinović stručni saradnik sa sajamske poslove, Vasko Todić marketing menadžer i stručni saradnik za sajamske poslove, Milan Ljubojević izvršni direktor tehničkih i sajamskih poslova kao i Boban Jovičević izvršni direktor ekonomsko – pravnog sektora.

Ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Szijjarto otvorio je ovaj sajam i istakao značaj saradnje Mađarske i BiH kao i mira u regionu.

Premijeri Hrvatske i Srbije Andrej Plenković i Ana Brnabić, Predstavnici Hrvatskog i Srpskog naroda u Predsjedništvu Bosne i Hercegovine Dragan Čović i Milorad Dodik, Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija, Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BiH Staša Košarac , Premijer Vlade Federacije Fadil Novalić kao i mnogi drugi visoki gosti iz svijeta politike , privrede i društvenog života svjedočili su zaista dobro organizovanoj ceremoniji.

U kulturno-umjetničkom i zabavnom dijelu programa predstavili su se umjetnici iz Zapadne Hercegovine ali i Mađarske koji su prikazali zapažene nastupe pred mnogobrojnom publikom.

Ovogodišnji 23.Međunarodni sajam gospodarstva traje do 09.4.2022. i iskrena je preporuka .

Ovim putem iskazujemo zahvalnost na pozivu i sve čestitke kolegama iz organizacije Mostarskog sajma na čelu sa gospođom Dalfinom Bošnjak.

Vidimo se na Interagru!