DRUGI NEUMSKI SUSRETI JAVNIH NABAVKI :: Semberija INFO ::

 

DRUGI NEUMSKI SUSRETI JAVNIH NABAVKI


11. i 12. jul 2022. godine u Hotelu "Sunce", Neum

14. i 15. jul 2022. godine - video snimak
20. i 21. jul 2022. godine - video snimak

Zakon o javnim nabavkama u BiH je veoma složen i bez obzira što ga primjenjujemo svakodnevno, još uvijek se javljaju razne nedoumice. Zbog ovoga je potrebna stalna edukacija osoblja koje ga primjenjuje i njihovo pravovremeno informisanje. Dovoljna je mala greška, za koju nismo ni mislili da ja važna, pa da propadne postupak javne nabavke na kojem smo radili mjesecima ili da izgubimo, kao dobavljač, ugovor koji nam dosta znači. Mi ćemo Vam olakšati praktčnu primjenu Zakona i odgovoriti na sva vaša pitanja.

Za sve ugovorne organe i dobavljače organizovali smo "DRUGE NEUMSKE SUSRETE JAVNIH NABAVKI" na kojim će predavači prolaziti kroz najčešće probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, kao i specifične situacije na koje treba obratiti pažnju.

Ovaj događaj ima za cilj da razmotri značajna pitanja iz ove oblasti i da omogući učesnicima razmjenu različitih saznanja, iskustva i informacije, ali i da uspostavite direktne poslovne kontakte.

Tokom ovog događaja biće prostora za diskusiju i pitanja s ciljem da se upoznate s problemima koji se javljaju u praksi.

Svi učesnici će dobiti dosta primjera dokumenata iz prakse, u elektronskom obliku, koji im mogu poslužiti kao uzorci kod kreiranja vlastitih dokumenata.

Predavači su:

- AMIR RAHMANOVIĆ - Certificirani trener za javne nabavke, Šef odjeljenja za javne nabavke u gradskoj upravi Tuzla
- KEMAL MUHAMEDOVIĆ - Ekspert za elektronske javne nabavke i razvoj poslovnih informacionih sistema u AJN i administrator portala e-nabavke iz Sarajeva

"Drugi Neumski susreti javnih nabavki" su namjenjeni računovođama, revizorima, članovima komisija za javne nabavke, rukovodiocima u privatnim i državnim preduzećima, vlasnicima preduzeća, samostalnim poduzetnicima, pravnicima i svima onim koji se susreću i postupaju po Zakonu o javnim nabavkama BiH.

Na jednom mjestu dobićete sve detaljne informacije vezane uz izmjene i novosti u ovoj oblasti.

Pozivamo Vas da prisustvujete ovom značajnom događaju iz oblasti javnih nabavki. Znanje Vam donosi uštedu u poslovanju.

Susreti javnih nabavki se odvijaju u hotelu "Sunce", u predivnom Neumu, na Jadranskom moru.

ZA SVE UČESNIKE OBEZBJEĐEN JE RUČAK PRVOG DANA I PIĆE NA PAUZAMA.

Sve informacije vezane za "DRUGE NEUMSKE SUSRETE JAVNIH NABAVKI" možete dobiti na brojeve telefona: 066/240-000 i 066/299-999 

VIŠE INFORMACIJA, IZNOS KOTIZACIJE I PROGRAM MOŽETE NAĆI U POZIVNOM PISMU NA OVOM LINKU. Za učešće na "Neumskim susretima javnih nabavki" potrebno je da popunite OBRAZAC ZA PRIJAVU i dostavite ga na adresu [email protected]