Na Drugom državnom Brainobrain takmičenju polaznici iz Bijeljine postigli zapažene rezultate :: Semberija INFO ::

 

Na Drugom državnom Brainobrain takmičenju polaznici iz Bijeljine postigli zapažene rezultate


Na Drugom državnom Brainobrain takmičenju polaznici iz Bijeljine su postigli zapažene rezultate. Takmičenje je održano 8.oktobra, 2022. godine u Sarajevu, a učesnici su bili polaznici Brainobrain programa svih centara širom Bosne i Hercegovine.



Šampionsku titulu u naš grad u svojoj kategoriji donijela je šestogodišnjakinja Staša Tešić, dok su zlatne medalje osvojili Kalina Čavić, Boris Marjanović, Viktor Miljković i Aldin Bišanović. Mališani su pokazali odličnu koncentraciju, posvećenost, vrijedan i uporan višemjesečni rad i ovim putem izražavamo ponos i čestitke njima, njihovom edukatoru i roditeljima koji su podjednako zaslužni za ovako visok plasman.



Brainobrain akademija u Bijeljini postoji od marta tekuće godine, a program realizuje sertifikovani edukator Ljubinka Simić. Benefiti ovog programa za djecu uzrasta od 4 do 14 godina su višetruki. Pored mentalne aritmetike i primjene VAK (čulo vida, sluha i dodira) metode i NLP tehnika, ovaj dvojezični program podstiče razvoj intelektualnih, socijalnih i komunikacijskih vještina, jača samopouzdanje kod djece i povećava koncentraciju i fokus.

Ukoliko želite da prijavite vaše mališane na besplatne promotivne časove, to možete učiniti lično u Edukativnom centru "Radoznalac" (Kruševačka 18), pozivom na brojeve telefona 065/975 472 i 065/339 232, na Instagram ili Facebook stranici Brainobrain Bijeljina ili putem linka djeca.eu/prijave izborom centra u Bijeljini.