PRESS KONFERENCIJA A.D.”GRAD” NA NOVOSADSKOM SAJMU :: Semberija INFO ::

 

PRESS KONFERENCIJA A.D.”GRAD” NA NOVOSADSKOM SAJMU


Trećeg dana sajma u Novom Sadu A.D. “Grad” Bijeljina organizovao je press konferenciju na kojoj su pored direktora Ratomira Draganića govorili i predsjednik Organizacionog odbora INTERAGRO dr. Zoran Maletić, te predsjednik Privredne komore Vojvodine g-din Boško Vučurević. U svom obraćanju direktor Draganić izrazio je zahvalnost organizatoru novosadskog sajma i Privrednoj komori Vojvodine na podršci koju pružaju A.D.”Grad”-u u organizaciji sajmova. Napomenuo je da ova press konferencija ujedno označava i početak promocije i svih predsajamskih aktivnosti za ovogodišnji XXI Medjunarodni sajam poljoprivrede “INTERAGRO 2023”.



Privredna komora Vojvodine je prisutna svake godine na sajmu INTERAGRO i apsolutno podržava razvoj ove sajamske manifestacije ne samo kroz konkretno održavanje te manifestacije, već i dugogodišnju privrednu saradnju sa Republikom Srpskom, istakao je predsjednik Vučurević.

Press konferenciji prethodio je radni sastanak između rukovodstva A.D.”Grad” Bijeljina i Privredne komore Vojvodine.

Po završetku press konferencije direktor A.D.”Grad” Bijeljina uručio je zahvalnicu i plaketu g-dinu Bošku Vučureviću u znak zahvalnosti za dugogodišnju saradnju i nesebičnu podršku u razvoju sajma Interagro.



Održan je radni sastanak i sa Agroekonomskim diplomatom u Ambasadi Republike Češke u Beogradu g-dinom Vladimirom Vanjom, a koji je nadležan za unapređenje trgovinsko-ekonomske saradnje u oblasti poljoprivrede za područje Republike Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Sjeverne Makedonije, kao i sa Atašeom za poljoprivredu u Ambasadi Holandije u Srbiji g-dinom Koen Van Ginnekenom. Oba sastanka održana su u cilju predstavljanja i promocije sajma Interagro i eventualnog učešća ovih zemalja na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu poljoprivrede “Interagro 2023”.


AD "Grad" Bijeljina