Ne zaboravimo našu djecu tokom Božica! :: Semberija INFO ::

 

Ne zaboravimo našu djecu tokom Božica!


Božićni praznici su za većinu nas, vreme najlepših sećanja iz detinjstva, ali tužna istina je da mnoga dece nemaju privilegiju takvih trenutaka. Za njih, Božić nije samo dan za poklone, već još jedan težak dan koji treba preživeti.

Ne zaboravite, siromaštvo ne nestaje Božićnom čarolijom za vreme praznika. Šta više, ono tada još teže pada. Naročito dečici sa posebnim potrebama, u sirotištima, a pogotovo deci u enklavama na Kosovu i Metohiji.

Ova deca često nemaju dovoljno hrane, odeće za tople zimske dane, pa čak ni osnovne stvari poput kreveta ili krova nad glavom koji bi im pružili osećaj sigurnosti. Tokom cele godine, srećemo ove mališane i trudimo se da im pružimo podršku, pomažemo im da prevaziđu siromaštvo i donesemo osmeh i radost u njihove živote.

Već sedmu godinu za redom, stavljanje ovih mališana i njihovih porodica na prvo mesto postalo je naša misija. Sada, više nego ikad, računamo na vašu nesebičnu pomoć. Pokloni koje donirate biće uručeni deci i porodicama preko njihovih škola, vrtića, bolnica i sirotišta, gde god da žive srpska deca.

Molimo vas pridružite nam se u ovoj Božićnoj misiji tako što ćete donirati poklon, dva ili onoliko koliko možete. Vaša podrška čini razliku u životima ovih mališana, pružajući im toplinu i radost tokom praznične sezone. Hvala vam što delite ljubav i pravite razliku u njihovim životima.

Credit Card: https://www.28jun.org/donate

PayPal: https://www.paypal.me/28jun

SMS: Pošalji 1 na 1733


Dinarski račun:
325-9500700198614-30
OTP Banka
Dodati šifru plaćanja 288 ili 287

Instagram Fundraiser: https://www.instagram.com/p/C003ViwuyJ5/

Facebook Fundraiser: https://www.facebook.com/donate/900462908332263/