Vučić: Večeras na sastanku donosimo važne odluke :: Semberija INFO ::

 

Vučić: Večeras na sastanku donosimo važne odluke


Фото - Танјуг / АП
Izvor: Nezavisne novine

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će večeras na sastanku sa liderima stranaka vladajuće koalicije biti donijete važne odluke u vezi sa organizovanjem lokalnih izbora, funkcionisanjem Narodne skupštine Srbije i buduće izvršne vlasti, kako bi se što prije završili svi izborni ciklusi.

“I ono što vas zanima, večeras ćemo donositi odluke. Saslušali smo sve, doći će Dejan Đurđević i svi ostali koji se najbolje razumiju u legislativu i da vidimo kako i šta oko svih izbora. Da tu priču završimo, da narod više ne zamaramo glupostima, nego da možemo da se posvetimo poslu”, rekao je Vučić novinarima u Pambukovici.

Sastanak će se održati u 18 sati na Andrićevom vencu u Beogradu, najavljeno je iz Predsjedništva Srbije.

“Predstoji nam teško vreme zbog geopolitičke situacije, u isto vreme mi moramo da guramo snažno. Nikada snažnije i jače i zato je važno da što prije formiramo sve organe, da završimo sve izborne cikluse i da počnemo, da se u potpunosti posvetimo problemima ljudi i da ih riješimo”, naglasio je Vučić.

Na sastanak će, kako se očekuje, doći lideri koalicije SPS-JS Ivica Dačić i Dragan Marković Palma, zatim prvi čovjek SDPS Rasim Ljajić, Milan Krkobabić iz PUPS-a, kao i predsjednik "Zdrave Srbije" Milan Stamatović i doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.