Upozorenje iz policije: Vozači oprezno, počinje školska godina :: Semberija INFO ::

 

Upozorenje iz policije: Vozači oprezno, počinje školska godina



 Bliži se početak školske  2019/2020. godine i povećano prisustvo djece na ulicama i u saobraćaju, kako u zonama škola, tako i na trasama kretanja do škole i povratka kući, te s tim u vezi, policijski službenici Policijske uprave Bijeljina će preduzeti sve aktivnosti u cilju zaštite najmlađih učesnika u saobraćaju, s ciljem podizanja svijesti vozača da oprezno voze , te poštuju saobraćajna pravila i propise.
 
Policijski službenici policijske uprave Bijeljina, pojačano će vršiti kontrolu saobraćaja sa akcentom odnosa vozač-pješak, brzinu kretanja vozila, tehničku ispravnost autobusa za prevoz učenika, nepropisno parkiranje vozila u zonama škola, a biće sankcionisani i ostali prekršaji koji mogu da ugroze bezbjednost najmlađih učesnika u saobraćaju.
 
Policijska uprava Bijeljina apeluje na sve vozače motornih vozila na maksimalan oprez u vožnji, naročito u blizini školskih objekata, kao i na trasama kretanja djece školskog uzrasta, kako ne bi došlo do neželjenih posledica'', upozoravaju na kraju iz policije.

Policijska uprava Bijeljina