Bijeljina je domaćin spektakularnog takmičenja, Izbora za Fotomodela Republike Srpske. :: Semberija INFO ::

 

Bijeljina je domaćin spektakularnog takmičenja, Izbora za Fotomodela Republike Srpske.


PRESS RELACE IZBORA ZA FOTOMODELA REPUBLIKE SRPSKE
SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL

Bijeljina je domaćin spektakularnog takmičenja, Izbora za Fotomodela Republike Srpske.



Djevojke će boraviti na trodnevnom Models campu u Bjeljini u Hotelu Drina,  te su posjetile najznačajnija mjesta u Bijeljini, pored toga provele su slobodno vrijeme na prelijepom imanju Semberskog salaša.Organiziran je i Models party, a domaćin najboljim modelima je bio Night club Hangar.

U okviru Models campa organizirane su i radionice sa Marijom Adamović nutricionistom iz Vita Sana nutricionističkog i fitness studia, te radionice snimanja reklama, spotova, te reklamnih fotografija. Za plasman na državni izbor i titule najboljih bori se 23. djevojke iz cijele Republike Srpske, a spektalularni show će se održati u renomiranoj Kneževoj dvorani Hotela Drina u nedjelju 09.07.2023 u 20h.

Specijalni gosti eventa su zvezda granda Zlatko Jović,101 plesni klub,plesni klub "Studio Olena",  prvolasirane djevojke Izbora za Fotomodel Brčko distrikta koje će nositi reviju večernji haljina a predstaviti će se i Miss Turizma Bosne i Hercegovine Tanja Karač.Zvijezda večeri je još uvijek aktuelni Top Fotomodel Republike Srpske Anastasija Ćuković, koja će nositi reviju ali i biti dio žirija te predati lentu najboljim.

Za make up takmičarki pobrinuti će se Make up artisti Slađana Ninković, te Make up artist Sonja Jeftović, a za frizure takmičarki Frizerski salon Zorana.

Vrijedne poklone za prvoplasirane djevojke obezbjedit će Blic mobile, Lexy gift&flowers, Zlatara In Trade, Avangard Cosmetics, Mystic Beauty Centar.
Pokrovitelji koji su podržali projekat su generalni pokrovitelj Grad Bijeljina, generalni sponzor WWin, te Turistička organizacija Bijeljina.

Djevojke će se publici predstaviti tri puta u sportskom, elegantnom te svečanom izdanju. Jedan od izlaza biti će u prekrasnim kreacijama butika Glamster, te u specijalnim outfitima generalnog sponzora WWIN-a.

Najavljen je dolazak poznatih ličnosti, političara, medija, te ljudi iz svijeta mode i javne scene.
Medijski pokrovitelji projekta su BN TV, Bijeljina danas, Bobar radio, Bijeljina puls.