Novaković: Helikopteri i avioni Republike Srpske služe isključivo za prevoz porodice Dodik :: Semberija INFO ::

 

Novaković: Helikopteri i avioni Republike Srpske služe isključivo za prevoz porodice Dodik


“Visoki funkcioner SNSD-a Rajko Vasić, najpoznatiji po tome da je svojevremeno, sa mjesta sekretara svoje stranke studentske vođe nazvao kopiladima, ponovo je pokazao svoje neljudsko lice napisavši na svom Tviter nalogu da požar u Romaniji gase Oružane snage BiH, uz opasku ‘Nek vam izgori sve’, - rekao je potpredsjednik Savjeta mladih PDP-a iz sarajevsko-romanijske regije Božidar Novaković.

On je istakao da ova monstruozna izjava neodoljivo podsjeća i na istup mlade nade SNSD-a i banjalučkog odbornika Momčila Antonića koji ke nakon izbora 2016. godine poželio mnogo kiše i meke nasipe u prethodno poplavljenim opštinama u kojima SNSD nije pobijedio.

“Ovakvi istupi poput Antonićevog i posljednjeg Vasićevog, pokazuju da su za SNSD samo ljudi oni koji glasaju za njih, a ostalima, u najmanju ruku, ne žele ništa dobro” rekao je Novaković.

Novaković je podsjetio Vasića da Republika Srpska ima helikoptere, kupuje nove avione, ali oni služe isključivo za prevoz porodice Dodik, pjevaljki koje dolaze da ih zabavljaju, a letjelice kupljene novcem građana najmanje služe narodu i svrsi za koje su nabavljene.

PDP Republike Srpske