GLAMOČAK: DOK SNSD NARIKAČE NARIČU, SDS ĆE BITI UZ SVOJ NAROD :: Semberija INFO ::

 

GLAMOČAK: DOK SNSD NARIKAČE NARIČU, SDS ĆE BITI UZ SVOJ NAROD


„Srpska demokratska stranka i predsjednik Šarović ničim ne sprečavaju SNSD da sa svojim koalicionim  partnerom SDA formira Savjet ministara, kao što su to uradili formirajući Predsjedništva Predstavničkog doma i Doma naroda, kada su izabrani Nebojša Radmanović i Nikola Špirić“ – kazao je član Predsjedništva SDS Nedeljko Glamočak reagujući na današnje izjave Staše Košarca i Radovana Kovačevića.
 
„Dok narikače nariču i karavani prolaze, Srpska demokratska stranka će se boriti za Republiku Srpsku i interese njenih građana da prije svega mirno i bolje žive. Ne osvrćemo se na kukavičku politiku SNSD-a koja je uništila privredu Republike Srpske, uništila Robne rezerve a sad harči prirodna bogatstva Republike Srpske kao što su šume, elektroprivreda, rudnici... A rezultat toga je da se Republika Srpska sve više i više prazni“ – istakao je Glamočak.
 
Član Predsjedništva SDS je naglasio da je želja SNSD-a za vlasti do sad mnogo je koštala Republiku Srpsku.
 
„Milorad Dodik je isključivo zbog rješavanja granice u predjelu Brčko uz amin međunarodne zajednice, čitav jedan mandat ostao premijer u tehničkom mandatu na vlasti.  Sljepilo za vlasti SNSD-a je Republiku Srpsku koštalo mnogih nadležnosti koje su prenesene na nivo BiH uz amin SNSD-a a prije svega ukidanje grba i himne Republike Srpske... Sve je to SNSD ukinuo Republici Srpskoj radi vlasti, ostajući u višegodišnjem zagrljaju sa SDA pa su samim tim licemjerne izjave Staše Košarca i Radovana Kovačevića“- zaključio je Glamočak. 

http://www.sdsrs.com/