BRANISLAV BORENOVIĆ UPUTIO JE GRAĐANIMA REPUBLIKE SRPSKE ČESTITKU POVODOM 9. JANUARA – DANA REPUBLIKE :: Semberija INFO ::

 

BRANISLAV BORENOVIĆ UPUTIO JE GRAĐANIMA REPUBLIKE SRPSKE ČESTITKU POVODOM 9. JANUARA – DANA REPUBLIKE


Predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović uputio je građanima Republike Srpske čestitku povodom 9. januara – Dana Republike.

„Republiku Srpsku treba da slavimo svakog dana i da se svaki dan zalažemo da bude bolja, prosperitetnija i slobodnija. Deveti januar – Dan Republike ne treba da slavimo iz prkosa i gordosti, nego iz ljubavi i ponosa na našu zemlju“, poručio je Borenović.

„Sa posebnim pijatetom i zahvalnošću se sjećamo se onih koji su položili svoje živote u nastanak Republike. Odužiti im se možemo samo ako obezbijedimo da njihovi potomci, porodice i saborci danas žive sigurne i dostojanstvene živote“,  naveo je Borenović.

„Dvadesetosam godina čuvamo i slavimo našu Republiku Srpsku. Naš zavjet danas i zadatak svakog dana mora da bude težnja da je potomcima ostavimo snažnu, pravednu, dostojanstvenu, poštovanu i sa jednakim mogućnostima za sve. Poštovani sugrađani, čestitam vam 9. januar, Dan Republike Srpske“, ističe se u čestitki.