Turistička ponuda Srpske na sajmu u Briselu :: Semberija INFO ::

 

Turistička ponuda Srpske na sajmu u Briselu


BANjALUKA - Turistička organizacija Republike Srpske (TORS) u saradnji sa Predstavništvom Republike Srpske u Briselu predstaviće turističku ponudu i programe destinacija Srpske na predstojećem Sajmu odmora u Briselu ("Holiday Fair-Brussels").

Na sajmu, koji počinje sutra i trajaće do 9. februara, zajedno sa TORS-om biće predstavljeni i Zdravstveno turistički centar "Banja Vrućica" i Eko zona Zelenkovac.

Predstavništvo Srpske u Briselu u saradnji sa TORS-om u prethodnih nekoliko godina ostvarilo je uspješnu saradnju sa turističkim operatorima iz zemalja Beneluksa s ciljem promocije i distribucije aranžmana na ovom veoma značajnom tržištu.

"S tim u vezi, u proteklom periodu realizovane su studijske posjete turoperatora i predstavnika medija sa pomenutog tržišta našim turističkim destinacijama poput Banjaluke, Trebinja, Jahorine, Višegrada i drugih", saopšteno je iz TORS-a.

Republika Srpska turistima sa ovih prostora ima šta da ponudi, posebno u segmentu aktivnog odmora, etno, banjskog turizma, te "siti brejk" tura.

Osim kvaliteta usluga, navodi se u saopštenju, jedan od aduta domaće ugostiteljske privrede je i konkurentost u cijeni, a velika prednost je i direktna avionska linija Banjaluka-Brisel kompanije "Rajaner", koja ovo tržište direktno povezuje sa Srpskom.

Posjetiocima će sve vrijeme trajanja sajma biti predstavljena cjelokupna turistička ponuda Republike Srpske na izložbenom prostoru TORS-a.

SRNA / Nezavisne