FOND PIO RS: ZAHTJEVE ZA OSTVARIVANjE PRAVA SLATI POŠTOM :: Semberija INFO ::

 

FOND PIO RS: ZAHTJEVE ZA OSTVARIVANjE PRAVA SLATI POŠTOM


Zahtjevi za ostvarivanje prava na penziju podnose se isključivo kovertirano, putem pošte, ili slanjem na elektronsku adresu Fonda, kako bi se i na taj način maksimalno smanjila mogućnost širenja korona virusa među korisnicima usluga Fonda PiO RS i svih građana Republike Srpske, potvrđeno nam je iz Fonda PiO Republike Srpske.

Tihomir Joksimović, šef kabineta direktora Fonda PIO RS, kaže da je u ovom trenutku izuzetno važno spriječiti širenje opasnog virusa i svesti međusobne kontakte na najmanju moguću mjeru, uz propisane  uslove ponašanja građana.

„ Sve zahtjeve ćemo rješavati promptno, dakle, tako što ćemo  maksimalno ispoštovati zakonske rokove za izradu rješenja o penzionisanju. Nema nikakve potrebe da građani dolaze u šalter – sale Fonda PiO, kada svoje zahtjeve mogu kovertirati i poslati poštom ili nam uputiti elektronskim putem na mejl adresu: [email protected]. Važno je napomenuti i to da građani u svojim zahtjevima treba da navedu brojeve svojih telefona i adrese, kako bismo ih mogli pravovremeno kontaktirati“, kaže Joksimović.

portal Semberija info (Lj.Ljubojević)