MUŠKARAC VARAO SUPRUGU U ITALIJI, PA SE ZARAZIO OPASNIM VIRUSOM :: Semberija INFO ::

 

MUŠKARAC VARAO SUPRUGU U ITALIJI, PA SE ZARAZIO OPASNIM VIRUSOM


Photo: Getty Images/iStockphoto
Jedan poslovni čovjek iz Velike Britanije trenutno je u panici, nakon što je saznao da je zaražen koronavirusom. Ipak, ovaj muškarac ne brine toliko za svoje zdravlje, koliko zbog situacije koja ga je dovela do toga da bude zaražen virusom korona.

Neimenovani muškarac u kasnim tridesetim rekao je svojoj supruzi da ide na poslovni put unutar Velike Britanije, ali se zapravo uputio u Italiju, gdje je proveo romantični odmor sa svojom ljubavnicom.

Njegov plan u početku je zvučao savršeno, ali je ipak postojala jedna stvar koja je pokvarila njegovu avanturu, a to je epidemija virusa korona koja vlada u Italiji i koja je dosad odnijela stotine života, piše Espreso.

Kada se vratio kući počeo je da dobija simptome bolesti i testovi su potvrdili da je pozitivan na virus kovid-19. Rekao je supruzi da je virus dobio unutar Velike Britanije, ali se sad pribojava da bi zvaničnici koji su ga stavili u karantin mogli da otkriju njegovu aferu.

– Ovaj pacijent svakodnevno vodi razgovore sa zdravstvenim zvaničnicima. Njegov slučaj bi stvarno bio komičan da nije ovoliko ozbiljan. Muškarac nam je priznao da je bio u Italiji i da njegova supruga ne zna ništa o tome. Ona misli da je on pokupio virus na putovanju unutar Velike Britanije – rekao je izvor blizak magazinu San.
Sudeći prema izvještaju ovog magazina, muškarac je prizao doktorima da je putovao u Italiju sa svojom ljubavnicom, ali još odbija da nju identifikuje zvaničnicima, jer se plaši da će zbog toga njegova afera biti razotkrivena. U međuvremenu, njegova supruga, koja jedino zna da on ima virus kovid-19, izolovala se u njihovom prostranom domu na sjeveru Engleske.

– Mislio je da ima savršen alibi koji će sakriti njegovu aferu, međutim nije računao na virus korona. On je samo bio srećan jer je uspio da stigne kući prije zatvaranja granica, jer bi morao mnogo toga da objasni supruzi da je ostao zarobljen u Italiji. Trenutno je u panici, ali moraće da otkrije identitet ljubavnice koja je bila s njim i da sve prizna ukoliko želi da sačuva zdravlje.

(srpskainfo.com)