Ko je najmlađi menadžer u Republici Srpskoj? :: Semberija INFO ::

 

Ko je najmlađi menadžer u Republici Srpskoj?


Nikola Gavrić (32), direktor SAS – Super P osiguranja, je najmlađi menadžer koji se nalazi na čelu jedne osiguravajuće kuće u Republici Srpskoj. Rođen je u Tuzli, gimnaziju je završio u Bijeljini, Pravni fakultet u Novom Sadu.

Ova osiguravajuća kuća u Bijeljini postoji od 2016. godine, dok  grupacija „SAS“ doo, kao firma majka,  postoji od 1999. godine.

Nikola Gavrić, za portal Semberija info, kaže da ova osiguravajuća kuća, u svom poslovnom paketu, nudi osiguranje vozila, letjelica i plovila. Kaže da SAS – Super P osiguranje u protekle tri godine ispunjava svoje zacrtane poslovne planove, bez većih skokova ili padova u poslovanju.

- Svi naši poslovni pokazatelji su u konstantno uzlaznoj putanji. Imamo više od pedeset zaposlenih u ukupno trideset poslovnica na području RS, od Novog Grada do Trebinja.Nastojimo da jednim domaćinskim pristupom našim klijentima objasnimo šta im to nudimo. U pitanju su brojne nadoknade, takse, koje ponekad klijenta zbunjuju. Ljudi žele da znaju, zbog čega je zeleni karton potreban, zašto je dobro uzeti putno osiguranje, u kojoj banci je povoljnija provizija. Mi smo na raspolaganju našim klijentima u potpunosti. Završavamo sve ono za njih što oni ne mogu u nedostatku slobodnog vremena. U pitanju je jedan prijateljsko – domaćinski pristup“.

Gavrić kaže da u Sas  - Super P osiguranju imaju izbalansiran sastav zaposlenih, u smislu generacijskih razlika, što podrazumijeva spoj mladosti i iskustva. I u ovoj osiguravajućoj kući planiraju da prošire paket svojih usluga, u smislu teritorijalnog proširenja mreže osiguranja, tako i u smislu licenci. On kaže da, osim već pomenute licence, postoje i licence za životnogineživotnog osiguranje.



- Sve ostalo, usjevi, stanovi, kasko osiguranje vozila, lom stakla, požar ili poplava, potpadaju pod treću licencu. Naša je želja da vremenom proširujemo naše usluge i u tim pravcima.

Nikola Gavrić je ranije radio u firmi ,,Sas”, vlasništvo, u procentu 50:50 odsto, njegovog oca Rade Gavrića i tetka Miodraga Stojanovića, koja se bavi prevozničkom djelatnošću, sa ukupno tridesetak prevoznih jedinica, transportom goriva i naftnih derivata, prodajom goriva na osam vlastitih benzinskih pumpi, sa isto toliko tehničkih pregleda, ali i ugostiteljskom djelatnošću u osam maloprodajnih objekata. Tu su i sobe za smještaj, restoran, javne nabavke. Naš tim čini više od 100 zaposlenih radnika. Preduzeće ,,Sas” je rangirano sa finansijskim rejtingom ,,3 A”, što znači da je ,,dobra stranka za banku, te da nema nikakvih kredita”. Plate se redovno isplaćuju, do četvrtog u mjesecu.

-Trenutno se gradi deveta benzinska pumpa i deveti tehnički pregled u Zvorniku. Za mjesec dana otpočinjemo izgradnju mini – hidrocentrale na rijeci Željeznici, u naselju Krupac kod Sarajeva. Formirali smo u novembru 2018. godine i treću firmu ,,Zimsko selo”, koja će se baviti organizovanjem manifestacija humanitarno-kulturno-zabavnog karaktera. Već smo organizovali prvu Trku Deda Mrazeva u Bijeljini i prvu u Bosni i Hercegovini, a planiramo da organizujemo još pet sličnih događaja u ovoj godini, za zabavu, zadovoljstvo i radost, prije svega, najmlađih. Sljedeći događajnam stiže već 29. aprila, a to je Nj,,Avantura šarenog jajeta” u bijeljinskom Gradskom parku”, najavljuje Nikola Gavrić. 

portal Semberija info / Semberske novine