CENTAR ZA FIZIKALNU REHABILITACIJU: Bijeljinski Centar radi po svjetskim standardima :: Semberija INFO ::

 

CENTAR ZA FIZIKALNU REHABILITACIJU: Bijeljinski Centar radi po svjetskim standardima


Povodom Svjetskog dana fizioteraputa u prostorijama Centra za fizikalnu rehabilitaciju  Doma zdravlja Bijeljina, danas je,u ponedjeljak,  9. septembra, održano prigodno predavanje i prezentovane su vježbe za pacijente kojima je neophodna fizikalna rehabilitacija.

Novak Đurić, načelnik ovog Centra, rekao je da je snabdjevenost opremom, znanjem i strukturom terapeuta na visokom nivo, te da je njihov rad doveo do toga da CRB radi uspješno na dobrobit građana više od osam godina.

„Možemo biti ponosni, jer pružamo stručnu i kvalitetnu uslugu u rehabilitaciji, a potreba za njom je svakim danom sve veća“, istakao je Đurić. Prema njegovim riječima, CRB, koji je sertifikovan i akreditovan već drugi put, radi po svjetskim standardima i procedurama, uz najbolju opremu koja se može naći na tržištu.

Igor Novaković, zamjenik direktora Doma zdravlja, izrazio je zadovoljstvo stručnim radom CRB,  ističući da medicinsko osoblje ove ustanove maksimalno pomaže pacijentima koji dolaze na fizikalnu terapiju, a sve sa ciljem poboljšanja njihovog zdravstvenog stanja.

​„Trenutno u Centru imamo ljude sa povredom-traumom, ali i pacijente koji godinama dolaze kod nas sa raznim oboljenjima...Naravno, radimo na prevenciji bolesti, korekciji i ispravci položaja kod djece...“, rekao je viši fizioterapeut  Željko Kurtuma.

Semberija INFO/Z. Kusmuk