Fondacija Darko Dare – Boško Vuković: Postavljene nove humanitarne kutije


Aktivisti Fondacije “Darko Dare – Boško Vuković” postavili su u brojnim prodajnim gradskim  objektima humanitarne kutije Fondacije sa vinjetama, a novac sakupljen na ovaj nači koristiće se prvenstveno za liječenje bolesnih u RS i inostranstvu.

Kako je portalu Semberija info potvrđeno u Fondaciji, novac prikupljen putem humanitarnih kutija, nakon otvaranja, biće uplaćen na račun Fondacije i služiće isključivo za liječenje bolesnih, a prioritetno djece.Sredstva od donatora koja su uplaćena na neki od žiro računa Fondacije koristiće se za liječenje i nabavku lijekova za bolesne osobe, te za kupovinu paketa socijalno ugroženim porodicama.

Aktivisti i volonteri Fondacije “Darko Dare – Boško Vuković” od početka pojave korona virusa svakodnevno su na terenu i dostavljaju pomoć ugroženim i višečlanim porodicama na području Semberije.Iz Fondacije apeluje na sve ljude dobre volje da skromnim prilozima pomognu aktivnosti Fondacije, uz zahvalnost svima koji su pomogli dosadašnji rad Fondacije.

RAČUNI ZA UPLATE

Ljudi dobre volje uplate u KM mogu da izvrše na račun 5520001912749465, a u EUR na račun BA395520001912751696. Oba računa su kod Addiko bank. 

Semberija info - Z. Kusmuk