Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 17.05.2023. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 17.05.2023. godine



Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo i pet saobraćajnih nezgoda sa manjom materijalnom štetom.
 
Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini izvršili su pretresanje stana i dr.prostorija koje koristi lice B.B. Prilikom pretresanja pronađena je automatska puška sa pripadajućim okvirom i municijom. Nakon dokumentovanja predmeta nadležnom tužilašptvu protiv B.B. sledi Izvještaj zbog počinjenog krivičnog djela ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“.
 
Policijski službenici Policisjke stanice Bijeljina 2, dostavili su Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Teška krađa“ protiv D.J. Naime, osumnjičeni je početkom mjeseca maja u mjestu Dijelovi-Bijeljina, iz vikendice otuđio razne vrste predmeta čime je oštećenom licu pričinio materijalnu štetu. Operativnim radom policijski službenici došli su do izvršioca djela, kod kojeg je pronađen i dio otuđenih predmeta koji je vraćen vlasniku.
 
 
 
                                                                                    PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
                                                                                                                                               
                                                                                                 Aleksandra Marić