Lišen slobode zbog prijetnje upotrebe vatrenog oružja :: Semberija INFO ::

 

Lišen slobode zbog prijetnje upotrebe vatrenog oružja



Policijska stanica Bijeljina, 16.07.2023. godine oko 02,40 časova zaprimila je prijavu, da je ispred ugostiteljskog objekta u Bijeljini došlo do verbalnog sukoba između više lica, te da je jedno lice repetiralo pištolj sa metkom u cijevi prema građanima.

Po zaprimljenoj prijavi odmah su  postupili policijski službenici koji su izašli na lice mjesta, te  tom prilikom utvrdili da se radi o licu Z.M. koji se putničkim automobilom udaljio sa lica mjesta. Istog dana u popodnevnim časovima policijski službenici Policijske uprave Bijeljina  lišili su slobode lice Z.M. na području Bijeljine na osnovu raspisane potrage. Kod lica lišenog slobode pronađen je i privremeno oduzet pištolj sa pripadajućom municijom.

Od strane policijskih službenika Policijske uprave Bijeljina lice Z.M. je 17.07.2023.godine uz Izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Nasilničko ponašanje“,  ,,Ugrožavanje sigurnosti“ i ,,Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija“ predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u  Bijeljini.
 
 
                                                                                              PORTPAROL
 
                                                                                      Aleksandra Marić