USPJEH MLADIH RADNIKOVIH BOKSERA :: Semberija INFO ::

 

USPJEH MLADIH RADNIKOVIH BOKSERA


Na pojedinačnom prvenstvu BiH u boksu za mlađe uzraste, koje se od trećeg do petog marta održalo u Banja Luci, Bokserski klub “Radnik” je nastupio sa sedam takmičara i osvojio šest medalja: jednu zlatnu, tri srebrne i dvije bronzane.

U svom debitantskom nastupu, Anel Rahimić je osvojio zlatnu medalju i time se nametnuo za mjesto u reprezentaciji BiH i učešću na predstojećem Evropskom prvenstvu.



Ovaj rezultat bijeljinskog kluba predstavlja kontinuitet ozbiljnog i predanog rada sa mladim bokserima.  Iza Bokserskog kluba "Radnik" je veoma uspiješna godina u kojoj je Dunja Vukšić osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu dok je na pojedinačnim prvenstvima BiH osmoro takmičara osvojilo četiri zlatne i četiri srebrne medalje (Alen Rahimić, Leo Cvitanović, Saša Spasojević, Dunja Vukšić, Tijana Petričević, Danilo Simeunović, Kristijan Vujanović i Adin Hamzić). BK "Radnik" je u 2022. godini još jednom osvojio titulu ekipnog prvaka Premijer lige BiH dok su na Mediteranskim igarama, Leo Cvitanović i Alen Rahimić osvojili po peto mjesto u svojim kategorijama.