AK "Atletik" sprema atletski spektakl u Bijeljini :: Semberija INFO ::

 

AK "Atletik" sprema atletski spektakl u Bijeljini


U Etno selu "Stanišići", u nedjelju devetog aprila, tačno u podne počinje drugi po redu Međunarodni atletski miting "Trofej Bijeljine 2023". 
 
Ove godine su se u Atletskom klubu "Atletik" potrudili da manifestaciju prošire na sve uzrasne kategorije te se očekuje preko 200 atletičara iz BiH i Srbije. Gostovanje su najavila velika atletska imena iz ove dvije zemlje što obećava izuzetno jake i zanimljive trke.
 
Promoter ovog događaja je, kao i prošle godine proslavljeni jugoslovenski atletičar Dragan Zdravković. Najbolji bosanskohercegovački atletičar Amel Tuka, koji je inače i veliki prijatelj ovog kluba najavio je takođe gostovanje i podršku mlađim kolegama.


 
Kako u AK "Atletik" saznajemo i oni su iznenađeni velikim odzivom klubova koji žele svojim učešćem obogatiti "Trofej Bijeljine 2023" ali i ponosni što su svojim trudom i rezultatima postali prepoznatljivi i što su uspjeli da se nađu u samom vrhu kraljice sportova, ne samo u BiH.
 
-Prijateljski klub iz Zrenjanina, AK "Banat" na čelu sa Petrom Tankosićem kao i većina klubova iz Srbije i Kosova stiže već u subotu u Bijeljinu. Pokrovitelj ove manifestacije je Grad Bijeljina a pomoć oko realizacije je uzeo i veliki dio društveno odgovornih kompanija našeg grada", rekli su za "Semberija INFO" u AK "Atletik".
 
Rukovodstvo AK "Atletik" kao i njihovi članovi pozivaju sve ljubitelje kraljice sportova u Semberiji da im se pridruže u nedjelju, da svi zajedno budu dobri domaćini atletičarima i njihovim trenerima koji dolaze u Bijeljinu.
 
-Ukoliko imate dilemu na koji sport upisati svoje dijete, treneri AK "Atletik" Vas pozivaju da dođete i uvjerite se na koji način se kod nas u klubu radi sa djecom i šta se sve od atletskih disciplina nudi. Svako dijete može da izabere ono što mu odgovara, naravno uz stručnu konsultaciju profesora fizičkog vaspitanja koji rade u ovom klubu", poručili su još iz AK "Atletik".
 
(Semberija info)