Mesi dobio ponudu od 400 miliona evra godišnje :: Semberija INFO ::

 

Mesi dobio ponudu od 400 miliona evra godišnje

Argentinski superstar Lionel Mesi na pragu je promjene sredine. Kako sada izgleda, male su šanse da ostane u PSŽ-u, ali mu opcija ne manjka.

Kada je izašla vijest da je rastanak između Lionela Mesija i PSŽ veoma blizu, momentalno se pojavilo brdo vijesti oko opcija gdje će argentinski majstor nastaviti karijeru. Naravno , u takvim spekulacijama prvi pik je Barselona, gdje se Mesi i proslavio.

Međutim , prva ozbiljnija vijest o ovoj temi ne pominje Barselonu. Jedan od najpouzdanijih insajdera kada su transferi u pitanju Fabricio Romano prenosi da je saudijski Al Hilal poslao zvaničnu ponudu i da je ona je zaista ponuda iz snova - 400 miliona evra na godišnjem nivou!

Ukoliko bi Mesi prihvatio ovu ponudu postao bi najplaćeniji fudbaler. Takođe , završio bi u istoj ligi gdje je već Kristijano Ronaldo, što bi za elitnu ligu Saudijske Arabije zaista bilo spektakularno.

Ipak , Mesijev prioritet je Evropa, a Barselona, kako prenosi Romano, još nije ispala iz igre. Doduše , ona prvo mora da riješi situaciju sa finansijskim fair playom.

(N1)