Spektakl na startu - Đoković u drugom kolu može na Vavrinku :: Semberija INFO ::

 

Spektakl na startu - Đoković u drugom kolu može na Vavrinku


BANjALUKA - Najbolji teniser svijeta Novak Đoković je slobodan u prvom kolu Srpska opena a u drugom kolu ga očekuje bolji iz duela Luka Van Aše i Stanislas Vavrinka, odlučeno je žrijebom u Banjaluci.

U slučaju da uspješno prođe prvu prepreku moguće je da će Đokoviću u narednom kolu rival da bude neko od srpskih tenisera jer se na startu sastaju Filip Krajinović i Dušan Lajović. pobjednik srpskog duela će igrati protiv pobjednika meča Hamad Međedović. Gregor Barer.

Miomir Kecmanović će u prvom kolu biti slobodan a u drugom ga čekaju pobjednici kvalifikacija. Laslo Đere će na startu igrati protiv Romana Safiulina.

Parovi: Luka Van Aše - Sten Vavrinka, Dušan Lajović - Filip Krajinović, Hamad Međedović - Gregor Barer, pobjednici kvalifikacija 1 i 2, Federiko  Koria - pobjednik kvalifikacija 3, Gael Monfils - Jirži Lehecka, Talon Grikspor - Aleksej Popirin, Aleks Molčan - Taro Danijel , Roman Safiulin -Laslo Đere, Rišar Gacke - Marko Čekinato, Damir Džumhur -  pobjednik kvalifikacija 4,Huan Pablo Variljas - Ugo Gaston.

U prvom kolu su slobodni Novak Đoković, Andrej Rubljov, Miomir Kecmanović i Borna Ćorić.

Direktor turnira Đorđe Đoković prokomentarisao  je žrijeb. 

- Nema lakog protivnika na turniru, a ako Sten prođe prvu prepreku imaćemo reprizu nekih od najzanimljivijih mečeva u okviru teniskig sporta. Tako će na djelu da bude staro rivalstvo.


​Glas Srpske