"Bio sam ispod svog nivoa" Đoković razočaran nakon šokantne eliminacije sa Srpska open :: Semberija INFO ::

 

"Bio sam ispod svog nivoa" Đoković razočaran nakon šokantne eliminacije sa Srpska open


Došao je Banjaluku da osvoji Srpska open, ali je šokantno eliminisan u četvrtfinalu.

Novak Đoković, najbolji teniser svijeta nakon velike borbe morao da je pruži ruku Dušanu Lajoviću koji ga je savladao sa 2:0.
 
– Dušan je sjajan momak i neko koga znam mnogo dugo. Igrali smo zajedno u reprezentaciji i Dejvis kupu. Srećan sam zbog njega, igrao je jako dobro – rekao je Nole.
 
On je istakao da je problem bio što je igrao ispod svog nivoa.
 
– Igrao je jako dobro, ja sam bio na mnogo lošijem nivou. Sa ovakvom igrom ne mogu da dobijem mnogo tenisera. Bio sam totalno van udarca, dosta sam bio ispod nivoa, noge su mi bile trome – jasan je Đoković.
 
On je istakao da je i pored lošije igre imao svoje šanse, ali…
 
– Ja da nisam vjerovao u pobjedu, ne bih došao da meč. Imao sam svoje šanse i nisam ih iskoristio, igrao sam dosta pasivno i dosta grešaka sam napravio. Dušan je igrao agresivno kad je trebalo, servirao je dosta dobro, dobre uglove birao. Nije veliko iznenađenje da igra ovako dobro. Ostao je vrlo čvrst mentalno to je mnogo popravio u proteklom period – hvalio je rivala prvi teniser svijeta i zaključio:
 
“Uvijek sam imao spor početak na šljaci, pa se nadam da ću u nastavku sezone zaigrati bolje i vrhunac forme doživiti na Rolan Garosu.”

(Srpska Info)