Drama u Areni pripala Realu: Partizan će imati još jednu meč loptu u Beogradu :: Semberija INFO ::

 

Drama u Areni pripala Realu: Partizan će imati još jednu meč loptu u Beogradu


Drama u beogradskoj Areni pripala je Real Madridu koji je tako produžio četvrtfinalnu plej-of seriju Evrolige.
 
Beogradski tim je imao prvu meč loptu da se plasira na završni turnir u Kaunasu, ali je nije iskoristio. Real je sada smanjio na 1:2 i u četvrtak će imati priliku da seriju možda čak i vrati u Madrid.

Večeras se u paklu Arene bolje snašao Real koji je slavio s 82:80.

Jako čudan meč gledali smo u Beogradu. Partizan je sjajno počeo, zatim je Real pokazao zašto je jedan od favorite za trofej i čini Partizan će morati čekati četvrtak da eventualno tada ovjeri plasman na fajnal-for.

Oba tima su u ovom meču bili oslabljeni zbog suspenzija nekoliko igrača nakon tuče u drugom meču ove serije, ali je Partizan pokazao da mu mnogo nedostaju Kevin Panter i Matijas Lesor koji postižu veliki broj poena i igraju sjajno u odbrani.
 
Grobari su odradili ono što se od njih očekivalo. Napunili su Arenu i postavili novi rekord, a pjesmom su svo vrijeme nosili svoje ljubice koji su dali i posljednji atom snage da pobjede kraljevski klub, ali nažalost nisu uspjeli.
 
To naravno nije kraj jer će se u Beogradu igrati još jedna utakmica i crno-bijeli će u četvrtak imati novu šansu da izbore plasman neđu četiri najbolja tima Evrope. U tom četvrtom meču će biti jači za Lesora, a Real za Gabrijela Deka kojima ističu suspenzije.

(Nezavisne)