STRIJELCI SK „TRB“ ODLIČNI NA PRVENSTVU REPUBLIKE SRPSKE :: Semberija INFO ::

 

STRIJELCI SK „TRB“ ODLIČNI NA PRVENSTVU REPUBLIKE SRPSKE



Prvog i drugog jula u Trebinju je održano Prvenstvo Republike Srpske u streljaštvu, za juniorske i seniorske kategorije. Na prvenstvu je nastupilo sedam takmičara Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine ostvarivši, po običaju, zapažene rezultate.  

Sofija Rakić je osvojila prvo mjesto i titulu šampiona Republike Srpske u streljaštvu i u juniorskoj i u seniorskoj kategoriji, a pratila ju je klupska koleginica Marija Trifković koja je u obje konkurencije, i juniorskoj i seniorskoj osvojila vicešampionske naslove. Ana Perić je u obje discipline zauzela četvrto mjesto sa zaostatkom od samo dva pogođena kruga u odnosu na trećeplasiranu takmičarku.

U kategoriji seniora, Predrag Rakić je osvojio drugo mjesto dok je muška seniorska ekipa SK "TRB" u ekipnoj konkurenciji osvojila treće mjesto.  Nastupili su još i Andreja Mitrović, Andrej Lukić i Vladan Đokić. 

Ovo prvenstvo je označilo i kraj prvog dijela takmičarske sezone. Strijelci idu na zaslužen odmor koji će trajati do početka novih priprema koje su zakazane za početak avgusta.