ATOS BANK uz Odbojkaški klub “Radnik” Bijeljina :: Semberija INFO ::

 

ATOS BANK uz Odbojkaški klub “Radnik” Bijeljina


ATOS BANK a.d. Banja Luka je kao društveno odgovorna finansijska institucija prepoznala rad i potencijal odbojkaškog kluba “Radnik” koji je u sezoni 2022/23 “pokorio” odbojkašku scenu u BiH.

“Zadovoljstvo nam je što smo od ove godine ponosni sponzor i partner ovako značajnog i perspektivnog sportskog kluba, koji na najbolji mogući način predstavlja jednu od vrijednosti koje ova Banka njeguje, a to je sport i zdrav način života. Želja nam je da uz našu podršku ovaj klub nastavi ostvarivati sjajne rezultate, a mi ćemo biti tu kao podrška za dalji napredak i razvoj, te ćemo na taj način dati svoj doprinos razvoju ovog sporta. Smatram da ovim partnerstvom i podrškom ovakvim projektima stvaramo bolje i naprednije okruženje za našu lokalnu zajednicu.” poručili su iz ATOS BANK a.d. Banja Luka.

Iz Odbojkaškog kluba “Radnik” zahvalni su na podršci koja je stigla iz ATOS Banke.

“Želim ovom prilikom da se zahvalim ATOS Banci na tome što je prepoznala značaj našeg kluba, te se odazvala pozivu da u narednoj sezoni bude naš partner i sponzor. Naš klub je u tek završenoj Premijer ligi po prvi put u istoriji osvojio titulu, kao i Kup BiH, a nakon dvadeset godina i pehar Kupa Republike Srpske.

U sezoni pred nama trudićemo se da u najboljem svjetlu predstavimo naš grad i državu, takmičenjem u najelitnijem evropskom rangu takmičenja-Ligi šampiona.

Uz sve uspjehe naših seniora, ne zaboravljamo i osnovnu funkciju sporta: jedan smo od rijetkih klubova u BiH koji će nastupati u svim kategorijama mlađih selekcija. Zdravi i pravilno formirani mladi ljudi su osnovna pretpostavka za kvalitetnu budućnost, kako kluba, tako i društva u cjelini” izjavio je ovim povodom Darko Manojlović, predsjednik Uprave OK “Radnik”.