Izvještaj sa "III Otvorenog turnira u preciznom streljaštvu" :: Semberija INFO ::

 

Izvještaj sa "III Otvorenog turnira u preciznom streljaštvu"



Streljački klub "TRB" iz Bijeljine, je u skolopu obilježavanja slave Grada Bijeljine, organizovao "III Otvoreni turnir u preciznom streljaštvu". Na turniru je učestvovalo ukupno 65 takmičara u obje konkurencije. Gađalo se iz novih modela pištolja "RS9 - Vampir" druge generacije i ovo je bilo jedno od finalnih testiranja navedenog modela. 



Glavnu nagradu, pištolj, model "RS9 - Vampir" druge generacije, za najbolji rezultat turnira, osvojio je Slobodan Bosnić, iz Streljačog kluba "Barajevo", Srbija. Glavnu nagradu, je obezbjedila firma "Tehnički remont Bratunac", a pobjedniku je nagradu uručio Mile Pejčić, direktor navedene firme.

Drugo mjesto u muškoj konurenciji pripalo je Slobodanu Madžareviću, pripadniku Žandarmerije, MUP-a Republike Srpske, a treće mjesto je osvojio Marko Savić, član Streljačkog kluba "TRB" iz Bijeljine. 




Kod dama, prvo mjesto je osvojila Jovana Savić iz Streljačkog kluba "TRB" Bijeljina, drugo mjesto Tanja Ljubinović, takođe iz Streljačkog kluba "TRB" Bijeljina, i treće mjesto Nina Pandilovski, streljački klub "TRB" Bijeljina.



Takmičari, gosti  i ljubitelji oružja,  su prvi put na ovom turniru imali priliku  detaljno se upoznati sa novim modelom pištolja "RS9 - Vampir" druge generacije, za šta se pobrinula stučna ekipa iz kompanije "TRB", čiji su inžinjeri i tehničko osoblje koji rade na razvoju navedenog modela, sve vreme turnira bili na raspolaganju.