Siti prejak za Zvezdu :: Semberija INFO ::

 

Siti prejak za Zvezdu


Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom kolu Lige šampiona na gostovanju prvaku Evrope Mančester sitiju, rezultatom 3:1, iako su poslije prvog poluvremena vodili sa 1:0. Siti je bio dominantan od početka, ali je Zvezda uspjela da odoli svim napadima u prvom poluvremenu, briljirala je odbrana koja je izblokirala veliki broj udaraca, sjajan je bio i golman Omri Glazer, a Zvezdaše je u 45. minutu razgalio Osman Bukari, golom za 1:0.

Nije radost Zvezde dugo trajala, svega pauzu između poluvremena i jedan minut, u 47. je Hulio Alvares izjednačio, a poslije velike greške Glazera i preokrenuo, 13 minuta kasnije.

Tačku na utakmicu stavio je Rodri, golom u 73. minutu za 3:1, što je i prihvatljiv poraz za Zvezdu, s obzirom na to da je protivnik imao čak 37 udaraca na gol, 16 u okvir, 10 je izblokirano, čak 13 je odbranio Glazer, dok je srpski predstavnik uputio svega tri šuta ka golmanu Edersonu.

Kako bilo, Zvezda je ostavila solidan utisak na stadionu Etihad, a priliku za popravni imaće 4. oktobra protiv Jang Bojsa na svom terenu, koji je poražen od Lajpciga kod kuće sa 3:1.

(RTRS)