Hrabri TSC poklekao u Londonu: I treći srpski klub poražen po identičnom scenariju :: Semberija INFO ::

 

Hrabri TSC poklekao u Londonu: I treći srpski klub poražen po identičnom scenariju


FOTO: TANJUG
Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole, koji su prvi put ikad igrali u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja, izgubili su u prvom kolu Lige Evrope od engleskog Vest Hema 3:1.

Identičnim rezultatom poražena je i Crvena zvezda prije dva dana od Mančester sitija, a istu sudbinu doživio je večeras i TSC.

Iako je TSC senzacionalno poveo 0:1 protiv "čekićara", baš kao i beogradski tim u utorak protiv "građana", ni TSC nije izdržao protiv višestruko skupljeg i jačeg protivnika, te je na kraju poražen na Ostrvu identičnim rezultatom poput ekipe Baraka Bahara.

Šok u Londonu za domaćine večeras je uslijedio nakon što je Ogbona u 47. minutu napravio veliku grešku, a Petar Stanić mu ukrao loptu i pogodio za vođstvo srpskog predstavnika.

Identičnim rezultatom poražena je i Crvena zvezda prije dva dana od Mančester sitija, a istu sudbinu doživio je večeras i TSC.

Iako je TSC senzacionalno poveo 0:1 protiv "čekićara", baš kao i beogradski tim u utorak protiv "građana", ni TSC nije izdržao protiv višestruko skupljeg i jačeg protivnika, te je na kraju poražen na Ostrvu identičnim rezultatom poput ekipe Baraka Bahara.Šok u Londonu za domaćine večeras je uslijedio nakon što je Ogbona u 47. minutu napravio veliku grešku, a Petar Stanić mu ukrao loptu i pogodio za vođstvo srpskog predstavnika.

​(Nezavisne)