RK Bijeljina, derbi kola: RK Derventa - RK Bijeljina 45:37 :: Semberija INFO ::

 

RK Bijeljina, derbi kola: RK Derventa - RK Bijeljina 45:37


Za Semberija info - Bogdan Rankić

Marinković predvodio Bijeljinu do pobjede u derbiju sa Derventom.

Utakmica 7 kola M-tel prve lige Republike Srpske zasluženo je pripala domaćoj ekipi Bijeljine koju sa klupe predvodi trener Slaven Lončar.

Najbolju utakmicu u ovoj polusezoni odigrao je Rajko Marinković, koji je bio nezaustavljiv u napadu sa 12 postignutih golova.
Kapiten Latinović je odlično organizovao napade svoje ekipe zajedno sa Mladenom Stevanovićem koji je odigrao bez greške u odbrani i napadu.
Stevanović je postigao nekoliko odlučujućih golova u momentu kad je gostujuća ekipa pokušala da uhvati rezultatski priključak.

Iskusni Darko Marković ljubimac domaće publike večeras je postigao 5  golova i dao veliki doprinos osvajanju novih bodova.



Strijelci za Rukometni klub Bijeljina:
Rajko Marinković 12 postignutih golova, kapiten Dejan Latinović 9, Mladen Stevanović 8, Siniša Purić 7, Darko Marković 5, Stefan Živanović 3, Miljan Gavrić 1.

U gostujućoj ekipi najbolji pojedinci su bili iskusni premijerligaški igrači sa internacionalnim rukometnim iskustvom Goran Šarenac sa 12 postignutih golova i Mladen Blagojević sa 9 postignutih golova.