Završen zimski odmor za fudbalere Zvijezde 09 :: Semberija INFO ::

 

Završen zimski odmor za fudbalere Zvijezde 09


Izvor: Glas Srpske

​BIJELjINA- Po veoma hladnom vremenu na sportskom kompleksu etno-sela Stanišići počele su pripreme premijerligaša Zvijezde 09 za proljećni dio prvenstva u kome će jedini cilj biti opstanak u premijerligaškom društvu.

- Svim igračima želim dobro zdravlje i nadam se da ćete se dobro pripremiti za proljećni dio prvenstva. Kvalitet imamo što smo pokazali u posljednjim utakmica, tako da vjerujem u vas i da ćemo zajednički ostvariti zacrtani cilj, a to je opstanak u Premijer ligi BiH – naglasio je predsjednik kluba Boris Stanišić.

Sportski direktor Stefan Petrović pozdravio je igrače i predstavio novog trenera golmana Dragana Sretenijevića

- Nadam se da ste se odmorili i napunili baterije za nastavak premijer lige BiH. Ovu polusezonu golmani će imati novog trenera, a to je poznato lice u svijetu fudbala. Što se tiče igračkog kadra, upoznati ste sa odlascima na kraju sezone. U narednim danima očekujem da ćemo imati jasniju sliku sa igračkim kadrom, a svakako želimo da ojačamo pozicije za koje smatramo da su deficitarne - rekao je Petrović.

Šef stručnog štaba Darko Milisavljević, kome se na prozivku javilo 28 fudbalera iznio je plan rada.

- Kompletne pripreme odradićemo u etno-selu Stanišići. Za sad idemo sa jednim treningom dnevno, a već od sledeće sedmice kreću prijateljske utakmice. U planu je odigravanje četiri pripremne do susreta osmine finala Kupa BiH protiv Borca. Znam da imamo kvalitet, to smo i pokazali. Vjerujem u vas i idemo zajednički da minus osam na tabeli što prije stignemo i uđemo u ravnopravnu trku za opstanak u Premijer ligi - istakao je Milisavljević.

Ekipa Zvijezde 09 prvu pripremnu utakmicu igra u Pančevu u utorak 16. januara protiv Železničara.